Despre Recolamp CLUB

Clubul Recolamp a luat naștere din dorința de a fi mai aproape de participanții noștri, de a-i susține, informa și încuraja în demersurile legate de colectarea selectivă. E important să înțelegem efectul pe care îl au acțiunile noastre asupra mediului înconjurător și să devenim responsabili, să avem un comportament prin care să protejăm natura. Și asta, dincolo de țintele de colectare pe care România, ca membru UE, le are de îndeplinit. 

 

Ca membru în Recolamp CLUB, ești la curent cu ultimele noutăți legislative în domeniu și descoperi toate campaniile active Recolamp. Iar eforturile pe care le depui îți sunt apreciate!

Ne bucuram că te-ai înscris în clubul nostru. Pentru noi înseamnă că îți pasă de mediul înconjurător și că vrei să ai și tu o contribuție la salvarea planetei. Suntem fericiți că ai făcut acest pas, și îti oferim cateva unelte care să te ajute pe parcurs!

Când ne-ai ajutat să colectăm 500 kg de deșeuri din becuri arse sau corpuri de iluminat, ai devenit partener Intro Recolamp CLUB. Și, pentru că îți apreciem eforturile depuse pentru a ajunge la acest nivel, îți oferim premii garantat. Mai mult, avem și alte surprize pregătite pentru tine. Nu te opri aici. Înscrie cât mai multe proiecte de unde noi putem colecta deșeuri și treci la nivelul următor!

Cele 700 de kg colectate cu ajutorul tău din becuri arse sau corpuri de iluminat te transformă în partener Pro Recolamp CLUB. Ce înseamnă? Că deja mai ai un singur pas să atingi cel mai inalt nivel. Nu îți face griji pentru premii. Acum ai și mai multe variante dintre care poți alege. Nu te opri din reciclat!

O tonă de deșeuri strânse înseamnă mai puțină poluare și un mediu înconjurător mai curat. Acum ai atins cel mai înalt nivel și ești partener Premium. Știm câte eforturi ai depus pentru a ajunge aici și ne bucurăm să vedem acest nivel de implicare! Premiile vor să ajungă cât mai repede la tine! De asemena, ai posibilitatea să participi la un eveniment special, marca Recolamp.

COLECTĂM:

BEC ECONOMIC
CORP DE ILUMINAT
casnic
CORP DE ILUMINAT
profesional
LED
TUB FLUORESCENT